Loading...

Startsida


Byggstädning och andra städningstjänster

Städningstjänster i Helsingfors, Vanda och Esbo

Haaga Optimus Oy erbjuder städning med kvalitet. Vi är ett städningsföretag med 10 års erfarenhet. Våra kunder består av firmor och privatpersoner och vi tillverkar i hela huvudstadsområdet omfattande Helsingfors, Vanda och Esbo.

Våra städningstjänster

# Byggstädning, # Kontorsstädning, # Allergistädning, # Taktvätt,
# Golvtvätt, # Golvvaxning, # Fönstertvätt


Effektiv städning på byggen

Vi avlägsnar damm och orenligheter som tillkommit under byggandet både medan arbetet pågår och efter det. Vi håller bygget rent och möjliggör byggande av hög kvalitet. En noggrann byggstädning garanterar byggområdets och de byggda utrymmenas renhet under hela byggningsprojektet. Vi erbjuder hela städningskedjan börjande med löpande städning under byggandet och slutande med slutstädning ,eller enligt kundens behov, bara delar av det.

HUSHÅLLSAVDRAG!

Läs Mer

Tjänsterna


Kontorsstädning

 • Uppehålsstädning

 • Fönstertvätt

 • Allergistädning

Takrengöring

 • Plåttak

 • Tegeltak

 • Avlägsning av mossa

 • Rensning av rännor och stuprör

Specialarbeten

 • Golvrengöring och -vaxning

 • Byggstädning

 • Fönsterputsning (svårtillgängliga och med lift)

 • Kök och restaurangssalar

 • Trycktvätt av asfalt, betong, stenläggningar

Kontakta oss gärna och be om ett erbjudande


# Rena och trivsamma kontor- och företagsutrymmen

Vi betjänar yrkeskunnigt företagsklienter i olika omfattningar och sköter om kontorers och PR-utrymmenas renhållning enligt kundens önskemål. Våra yrkeskunniga städare rengör kontorslokaler med optimala ämnen, metoder och utrustning.
Att arbeta på ett välstädat kontor är bekvämare, med rena ytor och frisk doft I luften. Också kunderna får ett angenämt intryck, när utrymmena är städiga och trivsamma. Städning förbättrar betydligt inneluften och i och med det arbetarnas hälsa och effektivitet.


# Golvtvätt och vaxning

Vi utför golvtvätt och vaxning pålitligt på utrymmen av alla storlekar. Golvrengöringen börjar med tvättning, sedan bearbetas golvet med vax. Vi använder högklassiga medel och metoder som väljs enligt varje ytas speciella behov. Ett vaxat golv är snyggt, hållbart och lätt at hålla rent. Golvmaterialets livslängd kan betydligt förlängas med regelbunden vård och skyddande.


# Ett regelbundet taktvät håller taket i gott skick

Vi tvättar yrkeskunnigt alla slags tak från plåt till tegel. Vi avlägsnar mossan och rensar rännorna och stuprören från skräp. Ett regelbundet taktvätt lönar sig – det förlänger takets ålder och samtidigt förminskar uppehållskostnaderna. Förutom taktvätt, gör vi också konditionsgranskningar, eventuella reparationer av små skador, behandlingar med mossavläggningsämnen och ytbeläggningar.

Kontakta oss gärna och be om ett erbjudande


Haaga Optimus Oy


Galleri


Bilder av vår mångsidiga verksamhet. Specialrengöring och fastighetsunderhåll.

Kontakter


Haaga Optimus oy är ett säkert val för alla slags städningar. Vare sig det handlar om byggstädning, kontorsstädning eller hemstädning, får du professionella städare till varje objekt inom Helsingfors, Vanda och Esbo. Klienten får alltid skräddarsydd städningsservice enligt sina behov.

Kontakta oss och be om ett erbjundande!

Albertsgatan 19 F 61, 00120 Helsingfors
info@haagaoptimus.fi
Valo Anton
044 977 77 55
Seppänen Jaana
040 413 13 58
www.haagaoptimus.fi
E-mail was successfully sent.
The connection to the server timed out!